Vpliv energij naravnega izvoraČe se zjutraj zbudite nejevoljni, utrujeni, neprespani, Vaš spanec pa je bil prekinjen in ste šli vsaj enkrat na WC ter se znojili, kljub temu, da zvečer niste popili veliko tekočine, ste verjetno spali na energetsko neustreznem mestu. Geopatogena polja povzročajo obolenja, če se na njih zadržujemo dlje časa, saj smo tako leta in leta izpostavljeni ultrašibkemu valovanju. Sevanje je produkt jakosti in časa delovanja. Glede na čas bivanja v energetsko neprimernih pogojih, so po raziskavi, ki jo je opravil dr. Vaclav Nečas, ljudje imeli naslednje zdravstvene težave:

Zdravstvene težave Čas bivanja v letih
kronični glavobol-migrene 6-7
krvožilje in srce 13
rak 20
slepič 4,5
jetra 5,2
neplodnost 6,3
prebavila 7,2
kronično kihanje 7,4
motnje vida 7,5
motnje spanja 7,9
nevrotična obolenja 8
dihala 8,3
kronična angina 8,7
ženski spolni organi 8,8
sečni organi 9
žolčnik 9
ledvice 9,8
noge 10
revma 10,5
razširjene vene 10,7
anemija 11
srčna obolenja 12,6
tumorji 20,6


Energetsko onesnaževanje okolja in naravna sevanja delujejo na vegetativni živčni sistem, simpatikus in parasimpatikus (vagus). Na tonus simpatikusa med drugim vplivajo negativni zračni ioni ter visokofrekventno in mikrovalovno sevanje, na tonus vagusa pa kratki valovi, vpliv magnetnih polj in naravna radioaktivnost. Z visokim tonom simpatikusa (odloča v glavnem o srcu in krvnem obtoku) so povezane naslednje bolezni:
- arterioskleroza
- hipertonija
- srčni infarkt
- možganska kap
- hiperfunkcija ščitnice
- akutna vnetja
- tuberkuloza
- predstadiji raka itd.


Z visokim tonusom vagusa (odloča o prebavnem in presnovnem sistemu) pa so povezane naslednje bolezni:
- hipotonija
- čiri na želodcu in črevesju
- driske
- alergije
- bronhialna astma
- hipofunkcija ščitnice
- kronična vnetja
- rakasta obolenja (srednji in končni stadij) itd.


Nekaj primerov iz prakse 20-letnega raziskovanja dr. E. Hartmanna:

Primer št. 1 (radiestezijske meritve 18.10.1982):

Pacient (52 let) se je vselil v hišo leta 1970. Na mestu spanja je bil izpostavljen kombiniranemu patogenemu delovanju podzemnih voda ter globalne magnetne  mreže. Zbolel je za nespecifičnim tumorjem v predelu desnega kolka. Umrl je 6.8.1982.

Primer št. 2 (radiestezijske meritve 28.9.1982):

Pacienti so se vselili v hišo leta 1964. Na mestu spanja so bili izpostavljeni kombiniranemu sevanju podzemne vode in globalne magnetne mreže (vozel Hartmannove mreže).
Spalnica v pritličju:
- postelja št. 1, leta 1965: rak grla, operacija in kemoterapija
- postelja št. 2, leta 1976: rak maternice z razširjenimi metastazami; umrla
- postelja št. 3, leta 1965: zjutraj občutek hladu in toga leva stran telesa,
  bolečine in tiščanje v prsnem košu (angina pektoris?)
- postelja št. 4, leta 1982: težave so minile v maju, boljša okretnost gležnjev 

Spalnica v prvem nadstropju:
- postelja št. 1: rak, pacientka umrla
- postelja št. 2: težko obolenje (rak?)

Primer št. 3:

Pacient (26 let) spi pravilno orientiran (S-J). Nekaj let ima išijas desno in bolečine v križu. Z radiestezijskimi meritvami je bilo ugotovljeno obolenje desnega kolka in telurska linija, ki gre po desni strani telesa. Z zamenjavo mesta spanja (na drugo posteljo) in premaknitvijo postelje za 30 cm, je pacient v postelji postavljen v nevtralni položaj. Simptomi so povsem izginili v nekaj dneh. Primer je rešen brez namestitve bio-resonatorja (magnetne zaščite proti sevanjem, op.p.) 

Primer št. 4:

Pacient (60 let) zelo slabo spi, se zelo znoji, ima bolečine v mišicah. Na splošno se zelo slabo počuti (izčrpanost, kot pretepen). Radiestezijske meritve kažejo, da z večino telesa sicer spi na nevtralnem mestu, toda noge so izpostavljene delovanju telurska linije "sever-jug". Pod posteljo teče električni kabel nočne svetilke 220V/ 50 Hz, ki je ves čas pod napetostjo. Svetilka se nahaja v bližini vozla zemeljske magnetne mreže. Kadar je prižgana, električno polje resonira s tem vozlom. Kabel z enim delom prehaja čez telursko linijo, ki v prostoru okoli pacienta ustvarja elektromagnetno polje 50 Hz. Z izključitvijo električnega kabla iz vtičnice vsak večer pred spanjem in lepo telesa, da noge niso bile na telurski liniji, je problem spanja skoraj v celoti rešen brez namestitve bio-resonatorja (magnetne zaščite proti sevanjem, op.p.). Pacient je že po nekaj nočeh spal zelo v redu, manj se je znojil in občutilj manjšo utrujenost.

Primer št. 5:

Pacientka ima TBC vratnih limfnih vozlov in krče v predelu jeter, bila pa je tudi operirana na žolčnih kamnih. Spi na kombinaciji vozla zemeljske magnetne mreže in močnih UKV valov. 1969 je bil nameščen bio-resonator (magnetna zaščita proti sevanjem, op.p.), leta 1976 je popolnoma ozdravela.

Primer št. 6:

Nemirno spanje 9-mesečnega otroka. Oče spi na vozlu zemeljske magnetne mreže. Po namestitvi stola z železnimi cevmi na drugi vozel zemeljske magnetne mreže in plastične ohišja, je otrok trdno spal neprekinjeno po 12 do 13 ur. Po odstranitvi stola z vozla zemeljske magnetne mreže je oče zbolel za obrazno parezo (ohromitvijo), otroka pa je ponovno spal nemirno. Vedno so po namestitvi stola na vozel zemeljske magnetne mreže simptomi izginili pri obeh in se ponovno pojavljali s premaknitvijo stola. Vzroki so bili odkriti šele z natančnimi radiestezijskimi meritvami. 

Primer št. 7:

Diagram mladega moškega, ki so mu starši in stari starši umrli zaradi raka na želodcu v postleji, ki je bila postavljena na vozlu zemeljske magnetne mreže. Temneje označeni del diagrama prikazuje spremembe v sedimentaciji krvi (vse meritve so dokumentirane z ustreznimi slikami krvi), ki nazorno pojasnjujejo napad geopatogene cone na organizem mladega človeka, katerega predniki so postali žrtve iste geopatogene cone.  
na vrh


Copyright © 2009 - 2010 Geobiologija.net