Test spanja

Znanstveniki so soglasni, da odrasel človek potrebuje šest do sedem ur spanja, vendar večina priporoča od sedem do osem ur spanja. Morda boste dejali, da spite celo več kot povprečen človek in da zato ne bi smeli imeti težav s spanjem, vendar pa je pri spanju še bolj kot dolžina, pomembna kvaliteta spanja. Seveda je dolžina spanja pomembna, saj telo potrebuje čas za regeneracijo, ki ga ne moremo skrajšati, ne da bi čutili posledice tega, vendar pa se presenetljivo veliko ljudi tudi po sedem ali osem urnem spanju zbudi utrujenih.

Kako dobro torej v resnici spite Vi? Ste pripravljeni sprejeti izziv in objektivno odgovoriti na to vprašanje? Vse, kar morate storiti je, da si vzamete nekaj trenutkov časa in iskreno odgovorite na spodnja vprašanja. Označite trditve, ki Vam ustrezajo:

 nespečnost
 glavoboli, migrene
 moreče sanje
 odpor do spanja, težko zaspite
 živčnost, razdražljivost, depresivnost, žalost, stresi brez pravega vzroka
 spanje izključno na enem delu postelje
 mrazenje in tresenje v postelji
 nepravilno bitje srca
 revmatična obolenja
 pogosta izguba koncentracije in spomina
 nepopisne bolečine po vsem telesu, ko vstanete
 krči 
 prekomerno potenje
 "mrzle" noge 
 utrujenost tudi čez dan
 jutranja slabost
 večkratno nočno vstajanje iz postelje

V kolikor ste lahko pritrdilno odgovorili na vsaj tri zgornje trditve to pomeni, da ustrezate pogojem za slabo spanje. Lahko ignorirate nadaljne ukrepe, vendar bodo sčasoma kljub temu sledile posledice - odvisno na koliko vprašanj ste odgovorili pritrdilno. Veliko pametneje bi bilo ustrezno ukrepati, še posebej, če že imate kakršnekoli zdravstvene težave, še posebej takšne, ki jim ni bilo mogoče odkriti pravega vzroka. Morda je vzrok v škodljivih sevanjih, zato Vam svetujem, da naročite meritve, ki bodo ta sum potrdile ali ovrgle.

Kaj lahko naredite že danes, da bi izboljšali kvaliteto svojega spanja?


V kolikor ste lahko na več zgornjih trditev odgovorili pritrdilno, morda nimate ležišča na pravem mestu, zato kar takoj izpolnite kontaktni obrazec, in obiskal Vas bom na Vašem domu ali delovnem mestu. Zakaj je to tako pomembno?
1) ker slabo spanje vpliva na Vaše zdravje, ki je naše največje bogastvo, česar se ponavadi začnemo zavedati šele takrat, ko ga izgubimo. Mar ni veliko boljša preventiva kot kurativa?
2) ker se bomo na osebnem obisku objektivno pogovorili o kvaliteti Vašega spanja, preverili faktorje, ki v Vašem primeru potencialno vplivajo na slabo spanje (ti so lahko: neustrezno ležišče in vzglavnik, neprimerna posteljnina, prevelika količina elektromagnetnega smoga, ki izjemno slabo vpliva na kvaliteto spanja, saj med drugim podira stabilno naravno magnetno polje, ki ga nujno potrebujemo za kvalitetno regeneracijo celic in imunskega sistema, geobiološki vplivi ter drugi faktorji, o katerih morda niste razmišljali), vse izmerljive vrednosti pa bomo tudi izmerili z elektronskimi radiestezijskimi inštrumenti.
3) ker Vam bom na podlagi ugotovljenega stanja svetoval ustrezne rešitve, pri čemer boste izključno Vi odločili, katere rešitve, če sploh katere, bi bile v Vašem primeru najučinkovitejše. 

Sedaj ste na vrsti Vi: vabim Vas, da izpolnete kontaktni obrazec, na osnovi katerega Vas bom kontaktiral za osebno srečanje pri Vas doma, lahko pa me tudi pokličete na tel. 031 472 981. In ne pozabite: odločitev, da naročite meritve geopatogenih sevanj v Vaši spalnici je najboljša odločitev, kar jih boste sprejeli v zadnjem času! Vabljeni!

 


Cpyright © 2009 Geobiologija.net