Aktualno:

Radiestezija, radiostezija, meritve škodljivih sevanj, radiestezijski pregled stanovanja in parcel za gradnjo.

Spanje nad vodnimi tokovi, geološkimi prelomi, zemeljskimi magnetnimi mrežami in z elektromagnetnim sevanjem obremenjenim prostorom, škodljivo vpliva na zdravje. Imate že morda kakšne zdravstvene težave, pa ne poznate izvora le-teh? Obstaja velika verjetnost, da težave izhajajo iz nepravilne lege ležišča.

Že Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije ter drugih navidez neozdravljivih bolezni z naravnimi sredstvi zapisal: "Po mojih izkušnjah leži večina rakastih bolnikov in tistih z navidez neozdravljivimi boleznimi nad škodljivimi zemeljskimi sevanji, večinoma celo na sečiščih takšnih sevanj, kar je še bolj škodljivo. Zaradi tega bi morali poklicati radiestezista, da bi to ugotovil." (Breuss, 1993). Glede na navedeno Vam prijazno svetujem, da naročite radiestezijski pregled spalnice in drugih prostorov, v katerih se veliko nahajate, ki bo ta sum potrdil ali ovrgel.   

Kako dobro torej v resnici spite Vi? Ste pripravljeni sprejeti izziv in objektivno odgovoriti na to vprašanje? Naročite radiestezijske meritve škodljivih sevanj v Vašem stanovanju, še prej pa si vzemite nekaj minut in iskreno odgovorite na vprašanja, ki ki jih najdete na povezavi TUKAJ.


Cpyright © 2009 - 2010 Geobiologija.net